Tietoa


Ajatuspaja Linja

Ajatuspaja Linja tarkastelee maailmaa analyyttisen journalismin keinoin. Ennakkoluulottomasti, itsenäisesti ja laadukkaasti. Tehtävämme on koota ja popularisoida yhteiskunnallisesti merkityksellistä tietoa. Tätä tehtävää toteuttaaksemme julkaisemme journalistisia tuotteita sekä selvityksiä digitaalisessa ja painetussa muodossa.

Keskeisimpiä kohderyhmiämme ovat yhteiskunnallisesti suuntautuneet nuoret sekä poliittiset päättäjät.

Toimimme journalistisesti ja hallinnollisesti itsenäisenä osana Kokoomuksen Nuorten Liittoa. Journalistista päätöksentekoamme ohjaa ajatuspajan toiminta-ajatus. Käytännön toimintaamme johtaa ja kaikkien julkaisujemme vastaavana päätoimittajana toimii Ajatuspaja Linjan toiminnanjohtaja. Työllistämme myös osaavia freelance-toimittajia, tutkijoita ja graafisen alan yrittäjiä sekä tarjoamme Vieraskynä-palstamme kautta julkaisualustan eri alojen vaikuttajille. 

Tukijaksi?

Ajatuspaja Linjan julkaisutoimintaa pyöritetään verraten pienillä resursseilla ja osin vapaaehtoisvoimin. Jos tykkäät siitä mitä luet, voit tukea toimintaamme monella tapaa.

Yhdistykset ja yritykset voivat osallistua toimintamme tukemiseen esimerkiksi ostamalla mainostilaa painetuista tai digitaalisista tuotteistamme sekä rahoittamalla journalistista selvitystyötämme jo etukäteen. Journalististen päätuotteidemme Linja-raporttien aiheet päätetään jo pitkälti ennen julkaisua, joten yhteistyökumppanimme voivat lähteä rahoittamaan selvitystyötämme aiheista, jotka he kokevat tärkeiksi.

Yksityishenkilönä tuet helpoten toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme sekä Linja-raportin kotiisi. Voit myös lahjoittaa valitsemasi määrän painettuja Linja-raportteja valitsemallesi kohderyhmälle. Me hoidamme lehtien jakelun sekä takuun sille, että sisältö on laadukasta ja kestää aikaa.

Ajatuspaja Linjan tuotteet tarjoavat tukijoillemme myös monipuolisia mahdollisuuksia tehokkaaseen viestintään ja markkinointiin. Sisältömme tavoittaa esimerkiksi monipuolisen joukon toisella ja kolmannella asteella opiskelevia nuoria. Ota yhteyttä, jos sinulla on viestittävää juuri tälle kohderyhmälle, niin kerromme lisää.

Lisätietoa lehtitilauksista ja yhteistyökumppanuuksista saat osoitteesta toimisto(a)ajatuspajalinja.fi.

Yhteystiedot

Ajatuspaja Linja

toimisto(a)ajatuspajalinja.fi

Osoite:
Ajatuspaja Linja / KNL ry
Kansakoulukuja 3 A 3.krs
00100 Helsinki

Juho Mäki-Lohiluoma
Toiminnanjohtaja, vastaava päätoimittaja

juho.maki-lohiluoma(a)ajatuspajalinja.fi

+358 41 546 0606