Tietoa


Ajatuspaja Linja

Ajatuspaja Linja tarkastelee maailmaa tutkimuksen ja analyyttisen journalismin keinoin. Ennakkoluulottomasti, itsenäisesti ja laadukkaasti. Tehtävämme on tuottaa, koota ja popularisoida yhteiskunnallisesti merkittävää tutkittua tietoa. Tätä tehtävää toteuttaaksemme julkaisemme tutkimuksia, journalistisia tuotteita sekä selvityksiä digitaalisessa ja painetussa muodossa.

Toimimme hallinnollisesti ja journalistisesti itsenäisenä osana Kokoomuksen Nuorten Liittoa. Toimintaamme johtaa ja kaikkien julkaisujemme vastaavana päätoimittajana toimii Ajatuspaja Linjan toiminnanjohtaja. Työllistämme myös osaavia tutkijoita, freelance-toimittajia ja graafisen alan yrittäjiä sekä tarjoamme Vieraskynä-palstamme kautta julkaisualustan eri alojen vaikuttajille. 

Tukijaksi?

Jos tykkäät siitä mitä luet, voit tukea toimintaamme monella tapaa.

Yhdistykset ja yritykset voivat osallistua toimintamme tukemiseen esimerkiksi ostamalla mainostilaa painetuista tai digitaalisista tuotteistamme sekä rahoittamalla journalistista selvitystyötämme jo etukäteen. Journalististen päätuotteidemme Linja-raporttien aiheet päätetään jo pitkälti ennen julkaisua, joten yhteistyökumppanimme voivat lähteä rahoittamaan selvitystyötämme aiheista, jotka he kokevat tärkeiksi.

Yksityishenkilönä tuet helpoiten toimintaamme tilaamalla uutiskirjeemme sekä Linja-raportin kotiisi. Voit myös lahjoittaa valitsemasi määrän painettuja Linja-raportteja valitsemallesi kohderyhmälle. Me hoidamme lehtien jakelun sekä takuun sille, että sisältö on laadukasta ja kestää aikaa.

Ajatuspaja Linjan tuotteet tarjoavat tukijoillemme myös monipuolisia mahdollisuuksia tehokkaaseen viestintään ja markkinointiin. Sisältömme tavoittaa esimerkiksi monipuolisen joukon toisella ja kolmannella asteella opiskelevia nuoria. Ota yhteyttä, jos sinulla on viestittävää juuri tälle kohderyhmälle, niin kerromme lisää.

Lisätietoa lehtitilauksista ja yhteistyökumppanuuksista saat osoitteesta toimisto(a)ajatuspajalinja.fi.

Yhteystiedot

Ajatuspaja Linja

toimisto(a)ajatuspajalinja.fi

Osoite:
Ajatuspaja Linja / KNL ry
Kansakoulukuja 3 A 3.krs
00100 Helsinki

Miira Raiskila
Toiminnanjohtaja

miira.raiskila(a)ajatuspajalinja.fi

+358 44 2627 111