Tiedote

Miira Raiskila Ajatuspaja Linjan toiminnanjohtajaksi


Ajatuspaja Linjan uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu VTM Miira Raiskila. Toiminnanjohtajan tehtävän ohella Raiskila työskentelee projektisuunnittelijana Ajatuspaja Toivossa ja valmistelee valtio-opin väitöskirjaansa lainsäädäntövalmisteluun liittyen Turun yliopistossa.

Linja toimii itsenäisenä ajatuspajana yhteistyössä Kokoomuksen Nuorten Liiton kanssa. Liiton puheenjohtaja Henrik Vuornos iloitsee Raiskilan valinnasta.

”Uuden toiminnanjohtajan valinnassa painotettiin kokemusta laadukkaiden tutkimusjulkaisujen tekemisestä. Raiskilan osaamisen myötä Linja saadaan vietyä vielä uudelle tasolle päätöksentekoa tukevan tutkimuksen tuottamisessa”, Vuornos sanoo.

Raiskila on aiemmin työskennellyt mm. projektitutkijana Turun yliopistossa, toimitusjohtajana Yliopistovalmennus Oy:ssä ja poliittisena sihteerinä Varsinais-Suomen Kokoomuksessa. Hän kertoo lähtevänsä mielellään johtamaan Linjan toimintaa.

”Ajatuspaja Linja on onnistunut erinomaisesti tehtävässään tuottaa ja koota analyyttisesti tietoa yhteiskunnallisen keskustelun pohjaksi. Ajatuspajan konsepti on todella hyvä, ja olen innoissani päästessäni viemään sen toimintaa vielä tutkimuksellisempaan suuntaan. Uskon myös yhteistyöstä Ajatuspaja Toivon kanssa saatavan etua puolin ja toisin”, Raiskila arvioi.

Ajatuspaja Linjan nykyinen toiminnanjohtaja Juho Mäki-Lohiluoma siirtyy viimeistelemään kauppatieteiden ja oikeustieteen opintojaan. Raiskila aloittaa tehtävässä vuodenvaihteessa.

Lisätietoja:

Miira Raiskila
Toiminnanjohtaja, Ajatuspaja Linja (1.1.2018 alk.)
044 262 7111
miira.raiskila@gmail.com

Henrik Vuornos
Puheenjohtaja, Kokoomuksen Nuorten Liitto (1.1.2018 alk.)
044 253 4444
henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

Tiedote
Tiedote: Ajatuspaja Linja aloittaa toimintansa
Tiedote
Ajatuspaja Linja hakee uutta toiminnanjohtajaa
Tiedote
Tiedote: Ajatuspaja Linja ja Kokoomuksen Nuorten Liitto hakevat kahta kesätyöntekijää